Alternativ 1

Forrett:

Laksemousse  med kamskjell og scampi.

 

Hovedrett: 

Hjortefilet med rosenkål, pære med tyttebær og ovnsbakte poteter.

Dessert:

Panacotta med urtemarinerte kirsebær.

Alternativ 2

Forrett:

Helstekt skivet oksefilet.

 

Hovedrett: 

Posjert breiflabb med skalldyr.

Dessert:

Sorbett med friske frukter, mandelstang og Cognac. 

Alternativ 3

Forrett:

Melon med Serrano skinke.

 

Hovedrett: 

Lammefilet med spinat, løk, sjampinjong og ovnsbakte poteter.  

Dessert:

Pasjonsfruktmousse med bringebær sorbett og mini brownie.

Alternativ 4

Forrett:

Stekte kamskjell med olivenolje, urter og hvitløk.

 

Hovedrett: 

Kyllingbryst med manchego og serrano.

Dessert:

Karamellpudding

Alle alternativene 596,-

OBS!1 Max 2 alternativer pr selskap!

 

Tapas og Pizza buffet

Tapas tallerken

Serrano, manchego, chorizo, scampi, lammeboller, soltørkede tomater, oliven, kylling og ovnbakt leter

330,-

Tapas buffet

480,-

Tapas buffet med Paella Valencia

680,-

Paella Valencia-kylling og grønnsaker

380,-

Paella mix-kylling, steinbit, kamskjell, scampi, blåskjell og grønnsaker 480,-

Paella mix med hummer- samme som den over men med halv hummer per person.

580,-

All tapas og paella serveres med brød og aioli

Pizza buffet

250,-

Pizza buffet med 1 brus (barnebursdag)

250,-